Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Як офіцер запасу, який не проходив військову службу, призватись у військову частину на контрактну службу?

Хто може бути призваний на військову службу осіб офіцерського складу?

Особи віком до 43 років, які пройшли повний курс військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу (закінчили військові кафедри), мають вищу освіту (не нижче бакалавра) і яким присвоєне первинне офіцерське звання.

Придатні за станом здоров’я до військової служби.

Офіцери запасу, які не проходили службу в армії.

Обмежень щодо статі немає.В залежності від спеціальностей офіцерів запасу будуть направлятися у вищі військові навчальні заклади. Курс триватиме три місяці: 1 місяць загальновійськова підготовка та 2 за спеціальністю. Після навчання призовники будуть розподілятися до військових частин у пунктах постійної дислокації.Відповідно до закону строк військової служби за призовом для осіб офіцерського складу складає 18 місяців. Початком військової служби за призовом вважається день направлення військовослужбовців до військової частини із районного (міськрайонного) військового комісаріату. Закінченням строку служби є день виключення військовослужбовців зі списків особового складу військової частини.Коли можуть офіцери запасу підписати контракт?

Після 6 місяців проходження військової служби у офіцерів запасу є можливість укласти контракт.За проведеними опитуваннями Генерального штабу ЗСУ близько 70 відсотків громадян (призваних офіцерів запасу) проходять службу в добровільному порядку.Усі громадяни України, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом, повинні звернутись до військового комісаріату за місцем проживання (реєстрації), перебування на військовому обліку, в якому кандидат може ознайомитися з переліком вакантних посад та підібрати посаду (обрати майбутню спеціальність).На службу за контрактом приймаються громадяни, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.Разом із тим, кандидат може звернутися до конкретної бойової військової частини та отримати письмову згоду командира частини для проходження служби за контрактом саме в цій частині бойового складу.

Кваліфікаційними комісіями в навчальних центрах під час розподілу до військових частин враховуються побажання військовослужбовців щодо їхнього подальшого проходження служби. В тому числі враховується наявність письмової згоди від командування військової частини Зверніться на безкоштовну гарячу лінію: 0–800–50–00–51

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860