Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня! Мене звати Артур і я працюю посадовою особою в органів місцевого самоврядування. Також я колишній КВНщик і директор Творчого об'єднання. Цікавить питання - чи можу я займатися творчою

Доброго вечора.

Якщо дуже коротко - ряд законодавчих актів України містить пряму або опосередковану заборону для посадових осіб займатися, крім основного виду діяльності, іншою, за винятком, зокрема, творчої або викладацької діяльністю.

Ви як посадова особа місцевого самоврядування маєте право займатися творчою та/ або викладацькою діяльністю, пов'язаною з Вашою основною діяльністю.

Наприклад, якщо Ви скажімо фахівець в бюджетній сфері, творчою діяльністю для Вас може бути написання книг, інших видань щодо особливостей формування та використання місцевих бюджетів або ж, здійснювати відповідну викладацьку діяльність.

Щодо соціальних мереж, радимо бути вкрай обережними.

Якщо Ви розмістите фото, на якому Ви просто знаходитесь на офіційному заході культури, нічого страшного. Однак нині є випадки, коли посадові особи розміщували років 6-7 назад свої світлини з ювілею в ресторані або на іншому приватному святі, і ці світлини були використані опонентами як доказ їх упередженості, та інші моменти. Тому краще свої спогади, урочисті світлини тримати біля себе, у родинному колі.

Зв'язатися з юристом
ЮО " Your Protection ", місто Миколаїв
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Позовна заява - від 1500 грн.
Оформлення заяв, скарг, договорів - від 400 грн.
Представництво інтересів в суді - від 1200 грн.
Платні консультації - від 300 грн.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860