Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Наша громадська організація - об’єднання ветеранів війни, всі члени якого є інвалідами війни, учасниками бойових дій та членами сімей загиблих. Згідно з Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії

Відповідно до статей 25, 26, 29 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», з метою забезпечення реалізації Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та відповідно до положень останнього Одеська міська рада що:

- загальна площа нерухомого майна, орендодавцями якого відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» є балансоутримувачі, не повинна перевищувати 200 кв.м на одного балансоутримувача.

- балансоутримувачі (комунальні підприємства, установи, організації) у разі розгляду питання щодо передачі майна в оренду в обов’язковому порядку отримують згоду уповноваженого органу, до сфери управління якого вони належать згідно зі статутом, положенням відповідних комунальної установи, закладу чи організації або розпорядженням Одеського міського голови стосовно визначення уповноваженого органу для здійснення контролю щодо комунальних підприємств Одеської міської ради (далі – уповноважений орган управління).

- рішення балансоутримувача, уповноваженого органу, до сфери якого належить балансоутримувач, орендодавця, необхідність прийняття яких визначена Законом України «Про оренду державного та комунального майна», приймаються у формі наказу.

- зміст оголошення про передачу комунального майна в оренду на аукціоні, у тому числі інформації про додаткові умови оренди певних видів майна, до моменту його розміщення в ЕТС погоджується з органом, визначеним у пункті 1 цього рішення – департаментом комунальної власності Одеської міської ради.

- рішення про надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень комунального майна приймається орендодавцем відповідного майна.

- рішення про продовження договору оренди комунального майна, передбаченого частиною 2 статті 18 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» приймається орендодавцем за погодженням з уповноваженим органом управління балансоутримувача – комунального підприємства, установи, організації.

- проведення оцінки майна у випадку його оренди є обов’язковим.

3. Рішення Одеської міської ради від 30.01.2019 р. № 4214 «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності територіальної громади м. Одеси» застосовується у разі передачі майна в оренду без проведення аукціону.

4. Вважати таким, що втратило чинність рішення Одеської міської ради від 26.07.2017 р. № 2284-VІІ«Про визначення органу, уповноваженого управляти майном, яке є комунальною власністю територіальної громади міста Одеси».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Одеської міської ради з питань комунальної власності.

Обращайтесь письменно в местный совет и получите письменный1 ответ потом можно о чем то говорить.

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860