Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Десять років тому склали заповіт, у якому я після смерті жінки (квартира якої), успадковую її квартиру. Останнім часом ми не часто спілкувались, недавно вона померла, мені ніхто не повідомив, дізналася

Добрий ранок. Якщо спадкодавець перед смертю відчужив частину свого майна (продав чи відчужив за іншим договором), то воно не входить до складу спадщини. На відміну заповіту, при укладенні дарчої як договору дарування відчужувач після її укладення не має права відчужувати майно, яке вже вважається не його майном.

Можете звертатись до мене для надання додаткових правових послуг. Я можу суттєво допомогти у відстоюванні Ваших прав на цю квартиру.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860