Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня! Зараз у зв'язку з тим, що багато дітей не самоізоляції, не можуть відвідувати школу. Так як епідеміологічна ситуація зокрема в м. Києві критична, прошу надати роз'яснення щодо можливості організації

Так, вчителі, які не захворіли, перебуваючи в школі, викладали уроки для тих класів, які навчалися офлайн, і для тих, які навчалися онлайн. Світлана вирішила працювати за методикою перевернутого класу.

“Оскільки в кожного класу є Google Classroom, там я розміщувала розклад, план занять, завдання, цілі уроку та систему оцінювання результатів. Це – аби дитина мала можливість ознайомитися з матеріалами уроку, підготуватися до нього – і закріпити знання на уроці Для тих класів, які навчалися онлайн, Світлана налаштовувала техніку у своєму кабінеті і проводила звичайний дистанційний урок у Google Meet. Кожен учитель-предметник робив це у своєму кабінеті згідно з розкладом.

“Усе відбувається так, як на звичайному уроці: презентація, яку я вмикаю через функцію демонстрації екрану, лекція. А коли діти хочуть відповісти чи щось запитати, просто піднімають руку. Опісля онлайн-уроку міг бути урок у класі.

Міф – що це подвійна підготовка. Я все одно готую презентацію. То яка різниця, ввімкнути її у класі чи в Zoom? Ми готові й до того, аби хтось із дітей класу займався вдома. Тоді просто вмикатимемо трансляцію в класі”,Наприклад, це спрацює, якщо вчитель записуватиме урок, коли він викладає і офлайн, і паралельно вмикає трансляцію для дітей, які навчаються онлайн. Можливо, треба інакше поставити камеру чи покращити звук, а, може, щось треба інакше пояснити, бо для дітей, які дивляться урок онлайн, це незрозуміло.в Одеській школі, працює тиждень з однією половиною класу онлайн, тиждень – з іншою. Тобто, у класі завжди є пів групи дітей, решта – долучаються до трансляції уроку. Через тиждень відбувається ротація.“Наприклад, сьогодні 6 клас навчався дистанційно, бо вчителька української мови прихворіла. Оскільки ми не хочемо нікого наражати на небезпеку, вона викладала п’ять уроків з дому.

Чому п’ять уроків для одного класу? Бо на початку карантину вчителі створили новий розклад і згрупували уроки так, щоби викласти тижневе навантаження з дисципліни за день. Таке рішення, кажуть, розвантажило і дітей, і вчителів

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860