Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Підкажіть як заборонити МФО тероризувати рідних за борг? Гасити не відмовляюся та поки нічим. Сестрі от прислали моє фото з паспортом, проханням про фінансову допомогу і телефонами рідні. Пишуть що далі

Доброго дня, Олег.

З кредитним боргом потрібно розбиратися, враховуючи всі обставини його отримання, і виходячи з вчинених Вами вже дій, проблеми з МФО і колекторами можна вирішити законними способами, і знизити так званий борг до розміру тіла кредиту (отриманої суми), або ж значно зменшити суму їх вимоги.

У такій ситуації потрібно направляти юридичне лист в МФО і заяву про заборону використання Ваших персональних даних, також можна звернутися із заявою в поліцію, заявивши про вимагання, спонукання до виконання громадянського зобов'язання, порушення недоторканності приватного життя.

Зв'язатися з юристом
Юношева Любовь Юрьевна, місто Харків
Телефон:+380952114823
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Вартість юридичних послуг завжди визначається індивідуально по кожній справі / ситуації / проблемі для кожного клієнта і залежить від обсягу та складності роботи, яку потрібно виконати, кількості часу, необхідного для її виконання.
Консультація від 500 грн.
Позовна заява від 2000 грн.
Заяви, клопотання, претензії, запити від 1500 грн.
Представництво інтересів в суді від 2000 грн.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860