Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Живемо з чоловіком у якого є дитина. Взяли хлопчика 6 місяців тому, і мати його взагалі не цікавиться ним. Не телефонує, та взагалі нічим не допомагає. Дитину виховуємо ми. Тією зимою на неї була написана

Доброго дня, Альона.

Вашому чоловіку потрібно звернутись з позовом про стягнення аліментів на утримання дитини. Дитина повинна бути зареєстрована з ним за однією адресою, якщо не зареєстроване місце проживання дитини з батьком, тоді потрібно заявити вимогу про визначення місця проживання дитини, судовий процес буде за участю органу опіки.

Материнства позбавити не можна, закон передбачає підстави для позбавлення батьківських прав щодо дитини - ст.164 Сімейного кодексу України, батько дитини має право звернутись до суду з позовом про позбавлення матері батьківських прав, у Вашій ситуації є для цього підстави.

Зв'язатися з юристом
Юношева Любовь Юрьевна, місто Харків
Телефон:+380952114823
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Вартість юридичних послуг завжди визначається індивідуально по кожній справі / ситуації / проблемі для кожного клієнта і залежить від обсягу та складності роботи, яку потрібно виконати, кількості часу, необхідного для її виконання.
Консультація від 500 грн.
Позовна заява від 2000 грн.
Заяви, клопотання, претензії, запити від 1500 грн.
Представництво інтересів в суді від 2000 грн.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860