Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Які можуть бути наслідки ,якщо військовослужбовець строкової служби,котрий відслужив вже рік и не був у відпустці , й до того не пускають навіть в звільнення , річ навіть і не йде про відпустку , рішив

Доброго дня! Повідомляю Вам таке. Самовільне залишення військової частини військовослужбовцем строкової служби більше, ніж 3 доби становить склад кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.407 Кримінального кодексу України:

Самовільне залишення військової частини або місця служби військовослужбовцем строкової служби, а також нез’явлення його вчасно без поважних причин на службу у разі звільнення з частини, призначення або переведення, нез’явлення з відрядження, відпустки або з лікувального закладу тривалістю понад три доби, але не більше місяця, -

караються триманням у дисциплінарному батальйоні на строк до двох років або позбавленням волі на строк до трьох років.

Стосовно відпустки, військовослужбовці строкової служби мають отримати одноразову відпустку строком до 10 діб протягом терміну служби.

Питання звільнення з розташування військової частини вирішується командиром (начальником) і залежить від багатьох чинників, зокрема у зв'язку із пандемією звільнення були обмежені.

Зв'язатися з юристом
Vladislav Kotigora
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]