Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня! В ст.32 Конституції України є такий абзац. "Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених

Навіть не сподівайтесь, що зможете замаскувати своє ганебне ставлення до дітей та ще і аутистів, заховавшись забороною прослуховування.

Навіть якщо і притягнуть того батька до відповідальності, вона буде номінальною, а от тим, хто погано поводився з дітьми буде ой як не солодко, особливо якщо записано багато "компромату" - де на дітей кричать, б'ють чи принижують їх людську гідність.

Якщо ви так цікавитеся Конституцією, то почитайте і інші статті, зокрема, ст. 3 де прямо зазначено, що людина, її життя, честь, гідність та ділова репутація є найвищою соціальною цінністю.

Ще й вистачає нахабності до юристів звертатись з такого приводу.

Сумніваюсь, що батьки інших дітей, дізнавшись, що з їх малечею так поводяться, що аж один з батьків вирішив записати це все, будуть перейматися тим як притягнути такого батька до кримінальної відповідальності. Такі питання завжди ставлять особи, чиї "подвиги" зафіксували і цим особам самим слід готуватися до притягнення до відповідальності.

Если вы так ненавидите детей, что позволяете себе заниматься буллингом по отношению к ним, то что извините, вы там делаете?

Издеваться над слабыми, беззащитными детьми, которые даже толком пожаловаться не смогут легко, правда? Вас не по статье уволить, вас вообще изолировать от общества надо и посадить в камеру, к особо буйным уркаганам, у которых также как у вас ярко выраженное желание издеваться над слабыми.

Зв'язатися з юристом
Клеменко Катерина Вікторівна
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультации общего характера - бесплатно.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860