Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Зашли с другом в магазин он брал пиво продавщица отвлеклась я воспользовался моментом перепрыгнул через прилавок открыл шухляду забрал 150 гривен и мне почему-то инкреминируют 187 3 и еще у меня был пистолет

Добрий вечір. За статтею 28 Кримінального кодексу України, кримінальне правопорушення визнається таким, що вчинене групою осіб, якщо у ньому брали участь декілька (два або більше) виконавців без попередньої змови між собою. Кримінальне правопорушення визнається вчиненим за попередньою змовою групою осіб, якщо його спільно вчинили декілька осіб (дві або більше), які заздалегідь, тобто до початку кримінального правопорушення, домовилися про спільне його вчинення. За частиною 2 статті 187 ККУ кваліфікується розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб. За ч. 3 цієї статті кваліфікується розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище.

Є підстави кваліфікувати ці діяння не за частиною 3 статті 187, а за ч. 1 ст. 187 кримінального кодексу. Покарання за ч. 1 статті 187 не такі великі, як за частиною 3 ст. 187.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]