Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня,маю власну машину на українській реестрації.Маю контракт на 6 місяців як сезонний працівник. Які потрібні документи на авто для безпечного перетину та перебуванні там терміном 6 міс,та якими

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПЕРЕТИНАННЯ ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ

  • паспорт гражданина Украины для выезда за границуПісля перевірки паспортних документів громадян України вони повертаються власнику без проставления отметки о пересечении государственной границы. Такая отметка в паспортном документе гражданина Украины проставляется в случае его личной просьбы об этом.Готуючись до виїзду за кордон, громадянам бажано ознайомитися з інформацією про країну в’їзду, зокрема:
    • її чинним законодавством;
    • умовами перебування на її території;
    • медичним обслуговуванням (особливо питанням страхування життя і здоров’я від нещасних випадків, що можуть статися під час подорожі);
    • можливостями працевлаштування та навчання в країні перебування;
    • особливостями дорожнього руху (для водіїв);
    • календарем святкових та вихідних днів тощо.При виникненні надзвичайної ситуації за кордоном за участю громадянина України необхідно звернутися до найближчої дипломатичної чи консульської установи України та повідомити про подію з метою оперативного отримання необхідної допомоги (більш детальна інформація з цього питання розміщена у розділі «Надзвичайні ситуації»Чинним законодавством не встановлено жодних додаткових обмежень щодо виїзду громадян України за кордон. В умовах протидії поширенню епідемії коронавірусу в Україні, Уряд ухвалив рішення про закриття окремих пунктів пропуску через державний кордон, зокрема, для повітряного сполучення", - йдеться у поясненні. "МЗС проінформувало іноземні дипломатичні представництва в Україні", лише про перелік цих пунктів, пояснили у міністерстві.На сьогодні не існує обмежень щодо перетину державного кордону автомобільним транспортом.Крім того, начальник поста може дозволити іноземцям в’їхати на територію країни при наявності особливо важливих підстав. Проте кожен випадок він повинен узгоджувати з головним комендантом прикордонної служби.

      Потрапити в країну можна на приватному авто або пішки через КПП "Шегині-Медика".

      На пунктах пропуску усім вимірюють температуру. Коли у водія чи пасажира вона буде підвищеною, то автомобіль відокремлять від решти.Документы на авто техпаспорт ТС,зелена карта ,медстраховка на случай заболевания ковит спросите у страховиков и все.

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

Телефон: +38 (096)-109-76-08
Телефон: 0637323860
Телефон: +38 (097) 410 44 00
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 2
Телефон: [email protected]