Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Я взяв мікро займ в одній компанії,потім для перекриття ще в трьох.На даний момент неможу повернути.Що за це мені може бути.

У нас є розроблена стратегія захисту від незаконних і необґрунтованих вимог мфо, банків, яка дозволяє позичальнику відстоювати свої права, й в кінцевому результаті сплатити лише законно обґрунтовану суму по позиці.
Наступне пишеться звернення, де витребовується повний, вичерпний пакет документів по позиці включно із калькуляцією. Забороняється позикодавцю чи підрядним третім особам Вам телефонувати та здійснювати інший тиск по сплаті зобов*язань.
На основі відповіді на звернення і чинного законодавства проводиться правильна - законно обґрунтована калькуляція і створюється алгоритм подальших дій для вирішення питання погашення заборгованості у досудовому, чи судовому порядку.
Пам*ятайте, що подають позикодавці на кінцевих термінах позики (під закінчення позовної давності), одразу ніколи, це залякування. На суд Вас повинні запросити під підпис. На суді Ви маєте право розірвати договір з метою припинення подальших нарахувань, після рішення суду до повного погашення позики. Заявити свої заперечення.
Як свідчить практика в 81% випадків вдається врегулювати спір у досудовому порядку. Шляхом надсилання звернень, скарг, заяв до позикодавця, регулятора, правоохоронних органів.
Тому Вам вирішувати, що краще. Платите фантазії позикодавця, чи ту суму, яку має право нараховувати позикодавець за законом. Повірте різниця значуща. В разі відсутності конструктивного діалогу з боку позикодавця, Ви самі можете подати судовий позов про розірвання договору й надати власну калькуляцію по позиці Розмір боргу можна суттєво зменшити.
Для написання звернення одразу проводиться аналіз.
Для повного розуміння проведеної роботи:
Аналіз включає в себе перевірку підписаного договору, додатків, правил, установчих та інших документів, які відносяться до угоди на відповідність чинному законодавству.
Повідомлень, листів, дзвінків, які Вам надходили.
На основі проведеного аналізу пишуться звернення до позикодавця, регулятора, правоохоронних органів, суду.

Зв'язатися з юристом
Левченко Оксана Сергіївна, місто Вінниця
Телефон:+380638665952
E-mail:[email protected]
ICQ:Вайбер +380638665952
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультація 180 грн.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860