Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Співробітники ВАТ Чернігівгазу без мого відома проникли у мою власність. Взламмували замок чи перелізли через паркан поліция зясовувати відмоволась. викрали ручку газового крану. Чим причінили мені великі

Доброго вечора. Можливо, працівники ВАТ "Чернігівгаз" проникли до Вашої нерухомості тоді, коли там були особи, які з Вами проживають і які дозволили газівникам зайти до приміщення і пройти до газового крану. В такому випадку такі дії працівників підприємства "Чернігівгаз" можна попередньо назвати правомірними. Якщо вони взламали двері, то Вам це має бути добре видно. Для детальнішого аналізу Вашої ситуації Ви можете в приватній консультації надати інші відомості для отримання відповіді на питання "Як працівники ВАТ "Чернігівгаз" проникли у Вашу нерухому власність?" Злочин протиправне проникнення в житло чи інше володіння особи (стаття 162 Кримінального кодексу України) має місце тоді, коли проникнення в житло було здійснено проти волі його власника та інших осіб, які проживають в тому житлі та проникнення було вчинено незаконно і з нанесенням чи загрозою нанесення значної шкоди власнику. Перш-за все за цією статтею кваліфікується неправомірне проникнення нестандартним способом до нерухомості, яке може здійснюватись шляхом взламування дверей, замка чи колодки, відмикання замка чи колодки шляхом підбирання ключів, відкриття замка чи колодки незаконно отриманими від власника тощо ключами від них, пролізання до нерухомості через вікно чи іншими подібними способами.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]