Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

П‘ять років тому помер мій чоловік, залишився будинок який ми разом купували за власні кошти але за деяких сімейних обставин він був оформлений на свекруху, і два автомобіля які оформлені на мого чоловіка

Якщо Ви не були зареєстровані разом з чоловіком у будинку, то ви не вважаєтесь такою, що спадщину прийняли. Вам потрібно подавати заяву до нотаріуса, а після звернення до нотаріуса доведетьься йти до суду з позовом про продовження строку для прийняття спадщини ( з підготуванням заяви допоможу, звертайтеся).

Далі що стосується майна.

Якщо будинок на свекрусі, то він не буде входити до спадкового майна чоловіка!!!

Якщо будинок був придбаний Вами, то треба дивитися на договір купівлі-продажу...хто був його сторонами, ви та ваш чоловік чи свекруха?

Далі, про те, чи могли вони вступити в спадок без вас.... Могли, якщо то було зроблено в межах 6-го строку без судового процесу...Бо ви спадщину не приймали...

Отже, потрібно співставити вартість частки автомобілів (яка вам належатиме, при умові що ви спадщину приймете) і вартість будинку, який свекруха обіцяє на вас переоформити...і вирішити, що важливіше, та що біль коштує.

Зв'язатися з юристом
Муравський Максим Алікович, місто Вінниця
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 50 грн



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860