Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Мне надо составить доверенность на мой земельный пай, но нотараиус говорит, что Доверенность должна быть без указания кадастровых номеров и целевого назначения. А будет это правильно ?земли на сегодняшний

Вище ви сказали, що у вас є декілька нотаріусув і в кожного своя думка. Отож, знайдіть того, який думає так чк Вам вигідно.

Довіреність якщо видадуть із кадастровим номером, на мою думку, не буде порушенням, адже ви передаєте певне право (наприклад, право передавати таку ділянку в оренду іншим особам) Оренда паїв законом не заборонена!. Більш того, оренда не є відчуженням!!!.

Якщо ж ви бажаєте надати довіреність для її подальшого продажу, то так, нотаріус правий, однак і довіреність без кадастрового номеру на землю, це не довіреність...

Більш того, згідно Перехідних положень ЗК угоди (у тому числі довіреності), укладені під час дії заборони на купівлю-продаж або іншим способом відчуження земельних ділянок та земельних часток (паїв), визначених підпунктами "а" та "б" цього пункту, в частині їх купівлі-продажу та іншим способом відчуження, а так само в частині передачі прав на відчуження цих земельних ділянок та земельних часток (паїв) на майбутнє є недійсними з моменту їх укладення (посвідчення).

Зв'язатися з юристом
Муравський Максим Алікович, місто Вінниця
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 50 грн



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860