Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго вечора. Для вирішення питання з простроченими заборгованостями думаю заручитися допомогою юриста з відповідною успішною практикою. В більшій мірі мене цікавить підготовка позовної заяви до суду

Доброго дня.
У нас є розроблена стратегія захисту від незаконних і необгрунтованих вимог мфо та банків, яка дозволяє позичальнику відстоювати свої права, й в кінцевому результаті сплатити лише законно обґрунтовану суму по позиці.
В першу чергу потрібно написати звернення, де витребовується повний, вичерпний пакет документів по позиці включно із калькуляцією. Забороняється позикодавцю чи підрядним третім особам Вам телефонувати та здійснювати інший тиск по сплаті зобов*язань .
На основі відповіді на звернення і чинного законодавства проводиться правильна - законно обґрунтована калькуляція і створюється алгоритм подальших дій для вирішення питання погашення заборгованості.
Подається вимога про розірвання договору та списання штрафів та пені.
Якщо позикодавець подав до суду то у Вас є, як у відповідача не тільки обов*язки, а й права. Які гарантовані Вам Конституцією та Законодавством України. Будь яке рішення можна оскаржити.
Пам*ятайте, що за рішенням суду, Ви можете нести відповідальність лише тим майном, яке перебуває у межах Вашої власності. Якщо майна немає, вираховуватиметься із зарплати, немає зарплати - соцвиплати, пенсія, але не більше 30%, немає виплат присудять громадські роботи, оплата за які буде перераховуватись позикодавцю. Навіть, якщо майна не буде, віддавати борг потрібно буде все рівно.
Тому Вам вирішувати, що краще.
Платите фантазії позикодавця, чи ту суму, яку має право нараховувати позикодавець за законом.
Повірте різниця значуща.
В разі відсутності конструктивного діалогу з боку позикодавця, Ви самі можете подати судовий позов про розірвання договору й надати власну калькуляцію по позиці, оскільки поки заборгованість не виплачена договір не розірваний.
Розмір боргу можна суттєво зменшити.
Якщо потрібна допомога, буду рада допомогти. Звертайтеся. Можу підготувати позов до суду. Вайбер 80638665952

Зв'язатися з юристом
Левченко Оксана Сергіївна, місто Вінниця
Телефон:+380638665952
E-mail:[email protected]
ICQ:Вайбер +380638665952
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультація 180 грн.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860