Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня,скажіть будь ласка ,в мене сусідка гонить самогон,люди які в неї постіно брали багато вже на могилках,вона далі гонить і приходять інші,що б подати на неї то куда треба іти і які доказатільства

Кодекс України про адміністративні правопорушення передбачає відповідальність як за виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення, так і за придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього виробництва.

Незважаючи на те, що розміри штрафів відносно низькі, все ж такі діяння є протиправними на території України і за їхнє вчинення настає адміністративна відповідальність.Зокрема, за виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення накладається штраф у розмірі від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Це передбачено статтею 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Якщо людина купує самогон, то теж несе відповідальність перед законом. Накладається штраф від одного до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що передбачено статтею 177 КУпАП.

Варто зазначити, що міцними вважаються напої від 35 градусів і вище.
Виходячи з цього, випливає, що зберігати самогонний апарат і гнати горілку в себе вдома категорично заборонено. У тому числі неправомірно використовувати напій у власних потребах. Причому незалежно від кількості.

Проте здійснювати обшук і проводити будь-які інші конфіскаційні дії за власною ініціативою дільничний інспектор чи будь-який інший працівник правоохоронних органів не має права. Оскільки як для проникнення в житло, так і для проведення в ньому обшуку чи конфіскації необхідне рішення суду. Без нього дільничний не має права нишпорити й шукати горілку, брагу чи устаткування для самогоноваріння на території вашого володіння. І тим паче, не має права вилучати знайдене. Однак оскільки існує закон про заборону самогоноваріння, потрібно пам’ятати, що в Україні будь-яка діяльність, пов’язана із самогоноварінням, є незаконною.

Зв'язатися з юристом
ООО Право на Якість, місто Київ
Телефон:+380732137627,+380503858355,+380972037619
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: 200 грн
Благодарность принимается на карту Приват Банка
5329 5720 0051 2468
Платные консультации по прайсу
http://right-for-quality.com/



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

Телефон: 0637323860
онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 4
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: +38 (096)-109-76-08


Ответы юристовОтветы юристов