Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Мій син закінчив вищий навчальний заклад і військову кафедру. Чи підлягає він під призов до ЗУ.

Доброго дня! Після закінчення військової кафедри, а саме проходження повного курсу військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу, складення встановлених іспитів та атестації до офіцерського складу, повинно присвоюватися відповідне первинне військове звання офіцера запасу. У разі потреби такі громадяни за наказом Міністра оборони України підлягають призову для проходження військової служби осіб офіцерського складу.

Громадяни України, які не атестовані для присвоєння військового звання офіцерського складу після закінчення вищого навчального закладу і не пройшли строкової військової служби, підлягають призову на строкову військову службу з урахуванням, за можливості, фаху, який вони здобули у вищому навчальному закладі, або за спорідненими військово-обліковими спеціальностями.

Якщо ваш син закінчив військову кафедру, то можете бути спокійні на строкову службу його призивати не будуть. Лише у разі потреби такі громадяни за наказом Міністра оборони України підлягають призову для проходження військової служби осіб офіцерського складу. Також його можуть призивати для проходження навчальних зборів як офіцера запасу.

Зв'язатися з юристом
Клюка Тетяна Миколаївна, місто Чернігів
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860