Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня ,підскажіть будь ласка я з сином неповнолітнім ,чоловіком та його матір’ю проживали в одному будинку ,в 2011 році померла мати чоловіка , в 2012 помер чоловік не прийнявши спадщину (важко хворів)

Добрий вечір. Якщо спадкоємець на час смерті спадкодавця постійно проживав разом з ним, то вважається, що спадкоємець прийняв спадщину, якщо він протягом строку для прийняття спадщини не заявив про відмову від неї. Якщо спадкоємець прийняв спадщину, то видача йому свідоцтва про прийняття спадщини законодавчо не обмежується ніяким строком. Видача свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям, які прийняли спадщину, строком не обмежена (п. 4.21 чинного Порядку вчинення нотаріальних дій нотаріусами України).

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]