Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Суд першої інстанції ухвалив рішення, щодо правомірності дій державного виконавця стосовно підстав для відкриття виконавчого провадження про усунення перешкод у спілкування мене (стягувача) з моїм малолітнім

Доброго дня. Теоретично це можливо, однак практично дуже мало шансів, що Верховний суд прийме таку скаргу до розгляду та відкриє касаційне провадження, оскільки дуже часто дана категорія справ (оскарження дій/бездіяльності) визнається судом малозначною та розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, що в свою чергу позбавляє можливості касаційного оскарження, за винятком деяких випадків.

Тому, у Вашому випадку мабуть доцільніше розглянути інші способи забезпечення дотримання Вашого права на спілкування з дитиною. Більш детальну консультацію стосовно можливих способів вирішення Вашого питання зможу надати після ознайомлення із ситуацією та наявними документами ( в т.ч. судовими рішення).

Зв'язатися з юристом
Роман, місто Львів
Телефон:через повідомлення
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації надаються на платній основі, оплата - від 100 грн.

Написання процесуальних документів позовних заяв, відзивів, заперечень, апеляційних скарг і т.і., а також вивчення та правовий аналіз документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію можна здійснивши переказ на картку Приват Банку - 5168 7573 7942 3322



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]