Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

1.Чому немає, пояснення в Земельному кодексі України від 25.10.2001 р. № 2768-ІІІ, ст105-109, що робити з гілками дерев сусідів, які проникають на територію нашої ділянки та пошкоджують покриття даху.

Добрий вечір. В Земельному кодексі України містяться головні норми із земельного права, а не другорядні. Ті гілки дерев, які над територією Вашої ділянки, Ви можете зрізати. Також можете повідомити сусідів про те і сказати їм, щоб вони зрізали відповідні гілки, які виросли на Вашу територію.

Будку для вівчарки можна поставити на не дуже великій відстані від межі з сусідами, наприклад кілька метрів. Відстань від тої будки до будинку сусідів має бути велика, щоб сусідам не дошкуляв гавкіт собаки. Відстань від вольєра для тварин до дому сусідів і до межі з сусідами має бути максимальна, щоб сусідам не дошкуляв поганий запах з вольєра. Якщо вольєр має закриті стіни, то двері чи інший вхід до вольєра має бути з боку, протилежного до найближчого будинку сісудів та найближчої межі з сусідами. Точні відстані між такими об’єктами вказані в правових актах ДБН-державних будівельних нормах. Щодо Вашого випадку діють ДБН 360-92** “Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень”, Планування і забудова сільських поселень ДБН Б.2.4-1-94 тощо.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]