Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Пункт 2 частини 3 ст 24 закону "Про військову службу та військовий обов'язок" : чи вважається військовослужбовець таким, що виконує обов'язки військової служби якщо він під час слідування від місця проживання

Доброго дня.

Зверніть увагу на п.1 ч. 3 ст. 24 зазначеного Вами закону "Військовослужбовці вважаються такими, що виконують обов'язки військової служби: на території військової частини або в іншому місці роботи (занять) протягом робочого (навчального) часу, включаючи перерви, встановлені розпорядком (розкладом занять)". Все, що ви робите протягом робочого дня і буде Вашою слжбою, якщо Ви повертаєтеся з роботи після закінчення такого дня, це не є виконанням обов'язків.

А з приводу пункту, що Ви зазначили, то зовсім інше. "на шляху прямування на службу або зі служби, під час службових поїздок, повернення до місця служби" тут мається на увагі дорого від Вашої частини, наприклад до Головного штабу або на якийсь полігон.

Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]