Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго часу доби! Автошкола не повертає кошти, подана заява перший раз в одному екземплярі про розірвання договору (після відвідування 3 годин теоретичних занять), сказали, що можете проходити відеокурси

Доброго дня шановний Віталій.

Договір про надання послуг, а саме договір з автошколою, може бути розірваний, у тому числі шляхом односторонньої відмови від договору в порядку, на підставах, встановлених ЦК, іншим законом або за домовленістю сторін.

У разі недосягнення домовленості про розірвання договору за взаємною угодою сторін, то справа вирішується судом, тобто ви повинні звернутисядо суду з позовною заявою про розірвання договору з автошколою та стягнення компенсації.

Що стосується підробки документів, при наявності доказів та фактів, які підпадають під склад злочину передбачений ст. 358 КК України, то звертайтеся до правоохроннних органів з писмьмовою заявою з вимогою перевірити діїї автошколи на склад злочину.

Зв'язатися з юристом
Титаренко Яна Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:+38 (067) 630-77-35
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації ( в особистих повідомленнях на сайті чи по e-mail) здійснюється на платній основі від 100 грн.( В залежності від складності питання).
Написання позовних заяв, скарг, договір та інших процесуальних документів - ціна договірна.
Подякувати за конституцією ви можете слідуючи чином карта Приват банку 4149625810823912



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860