Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Добрий день,дайте будь ласка мені відповідь , я громадянин України знаходжусь на тимчасовому обліку в Чеській республіці. 01.12.2018 я грузо -пасажирським автомобілем на постійній чеській реєстрації їхав

У зв’язку зі змінами, внесеними до Митного кодексу України, для громадян-резидентів встановлено нові умови ввезення транспортних засобів. Зокрема, громадяни-резиденти, які не перебувають на консульському обліку, при переміщенні транспортного засобу на іноземній реєстрації в режимі транзиту сплачують грошову заставу в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких автомобілів на митну територію України з метою вільного обігу.

Сума коштів, внесених як грошова застава, еквівалентна сумі передбачених законодавством податків і зборів, що сплачуються при митному оформленні товарів у вільний обіг на території України.

За умови вивезення транспортного засобу грошова застава повертається громадянинові за його заявою чи уповноваженій ним особі або залишається на відповідному рахунку митниці відправлення як передоплата для забезпечення виконання майбутніх зобов’язань.

Зв'язатися з юристом
Левченко Оксана Сергіївна, місто Вінниця
Телефон:+380638665952
E-mail:[email protected]
ICQ:Вайбер +380638665952
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультація 180 грн.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]