Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня. Мені погрожують на роботі, що звільнять за статтею, якщо я добровільно не напишу заяву за власним бажанням. Ситуація наступна: я працюю в продажах, є напарник, нас 2 людей на торгову точку

Вітаю, Юлія.

1. Ваші роботодавці мають доводити факт недостачі, а не Ви виправдовуватись. Для цього їм потрібно мати на руках Акт прийому спірного товару, прийнятий та підписаний Вами. За його відсутності, жоден менеджер або інша особа не зможе в суді довести сам факт того, що Ви взагалі його одержували.

2. Акт про матеріальну відповідальність, який Ви підписували, сам по собі нічого не вартий без акту прийому/здачі конкретного товару. Ви матеріально відповідальна, але у разі претензій щодо нестачі товару у роботодавця мають бути докази, що саме Ви, саме цей товар приймали і що тільки Ви несети за нього відповідальність.

3.Вимоги, які Вам висунули, розраховані лише на те, що Ви злякаєтесь, сплатите кошти, які менеджер скоріш за все одразу ж покладе собі до кишені, а погроза звільнення за статтею - лише підсилюючий фактор примусити Вас зробити, що від Вас вимагають.

Порада. Вам провели внутрішню перевірку? можна ж так само влаштувати їм податкову перевірку їх господарської діяльності, і тоді вже у них може виявитись така недостача, що замало не здасться. Крім того, Ви завжди можете оскаржити своє звільнення у судовому порядку. Вибір за Вами, але в жодному разі не дозволяйте себе залякати.

Зв'язатися з юристом
Клеменко Катерина Вікторівна
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультации общего характера - бесплатно.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860