Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня. Я працюю в державній установі, хочу перевестися в інший підрозділ, написала заяву на переведення 17 жовтня, щоб перевели з понеділка 22 жовтня. Адміністрація стверджує що я повинна відпрацювати

Звичайно дії вашого керівника є неправомірними.

Однак, якщо у вас переведення на інше підприємство (Переведення – зміна функцій працівника (посадових обов’язків) та назви посади або переїзд в іншу місцевість.), то дійсно, даний процес йде через звільнення. Якщо лише переміщення (Переміщення – зміна підрозділу, але посада залишається такою як і була ), тобто досить лише вашої заяви, наказу на переведення і все, відпрацьовувати нічого не потрібно.

Підійдіть у кадри та перепитайте, як вони збираються оформлювати ваше переведення/переміщення, і якщо переміщення з відділу у відділ та тому ж самому підприємстві, в тій же самій місцевості, вони будуть через звільнення - тоді точно на них можна подавати в суд!

Зв'язатися з юристом
Щербина Віра Миколаївна, місто Київ
Телефон:0939493474
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації на електронній пошті чи по телефону за домовленістю від 50 грн до 200 грн. в залежності від складності питання.
Написання процесуальних документів, заяв, скарг, договорів - ціна договірна.
Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта ПриватБанк 4149 4393 9471 9862



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860