Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Скажіть будь ласка, чи існує покарання, та яке, за серйозні образи, погрози, порнографічні фотошопи в соціальних мережах з посиланням на неповнолітніх дівчат?

В діях цієї людини є ознаки злочину погрози вбивством (ст. 129 кримінального кодексу), також-адмінправопорушення дрібного хуліганства (серйозні образи, ст. 173 КУпАП) і дисциплінарного проступку розсилання спаму чи іншого правопорушення. Погроза вбивством, напевне, була реальною. Про це свідчать чіткість опису дій із вбивства, яким він погрожував, вчинення при цьому двох інших вищеназваних правопорушень та значна заляканість дівчаток. Зверніться до поліції, бо ця людина може вчиняти й інші правопорушення проти тих дівчат.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]