Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Я працюю в будинку культури (бюджетна сфера). В нас і досі за перепрацьований час, надаються відгули. В нас ці відгули навіть, наскільки я знаю, в трудовому договорі прописані. До речі, договір цей був

Доброго дня.

По-перше: Про зміну істотних умов праці - систем та розмірів оплати праці, пільг, режиму роботи, встановлення або скасування неповного робочого часу, суміщення професій, зміну розрядів і найменування посад - працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяця під розписку!!!

Якщо колишні істотні умови праці не можуть бути збережені, а працівник не згоден на продовження роботи в нових умовах, то трудовий договір припиняється у зв’язку із зміною істотних умов праці (пункт 6 статті 36 КЗпП).

По-друге: у вас є профспілкова організація? якщо є, то куди вона дивиться? адже якраз їх робота слідкувати за тим, щоб ваші права не були порушені.

Зв'язатися з юристом
Щербина Віра Миколаївна, місто Київ
Телефон:0939493474
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації на електронній пошті чи по телефону за домовленістю від 50 грн до 200 грн. в залежності від складності питання.
Написання процесуальних документів, заяв, скарг, договорів - ціна договірна.
Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта ПриватБанк 4149 4393 9471 9862



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860