Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Здравствуйте, подскажите пожалуйста. На данный момент не прописана я и мой ребенок. Получается что на меня будет составлен протокол о предупреждение, и сразу же протокол со штрафом?

Доброго дня.

Статтею 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачена відповідальність за проживання без реєстрації місця проживання.

Відпочатку йде адміністративне попередження, а далі, якщо ці правопорушення скоєні повторно протягом року, то це вже тягне за собою штраф у розмірі від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також, прострочення реєстрації новонароджених дітей без поважних причин вважається порушенням, яке карається штрафом від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, але у даному випадку вже без попередження. Така норма закріплена статтею 212-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Зв'язатися з юристом
Мартинюк Ярослав Олександрович, місто Вінниця
Телефон:+380972458235
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: У разі виникнення додаткових запитань та/або при необхідності більш детальної консультації, звертайтесь в особисті повідомлення на сайті або пишіть на електронну адресу.
Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн. (в залежності від складності питання).

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
поповнити телефонний рахнок +380972458235



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]