Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Мій чоловік приписаний в іншій області.щоб вклеїти фото в паспорт.він мусить особисто їхати туди щоб вклеїли.і особисто забрати? а в який термін видають паспорт назад?чи можливо терміново в один два дні

Для вклеювання  до  паспорту нових фотокарток громадянин подає документи і фотокартки не пізніш як через місяць  після  досягнення  відповідного  віку. Як я уже писав, заява до центру надання адміністративних послуг чи держміграційної служби-подається особисто. Заява та інші документи, необхідні для вклеювання фотокарток при досягненні особою віку 25 або 45 років, подаються заявником до територіальних підрозділів за місцем проживання, а після утворення центрів - до відповідного центру.

Якщо паспорт видавався іншим територіальним підрозділом, інформація про це записується до Журналу обліку вклеювання фотокарток у паспорт громадянина України у зв'язку з досягненням особою 25 або 45 років, а до територіального підрозділу за місцем видачі паспорта направляється відповідне повідомлення про вклеювання фотокартки з долученням до нього другої фотокартки, на зворотному боці якої зазначаються прізвище та ініціали особи.

Надані фотокартки порівнюються із зовнішністю особи, це означає-що особа має бути особисто присутньою при цьому.

Представництво, яке грунтується на договорі, може здійснюватися за довіреністю. Представництво за довіреністю може грунтуватися на акті органу юридичної особи. Довіреністю є письмовий документ, що видається однією особою іншій особі для представництва перед третіми особами. Довіреність на вчинення правочину представником може бути надана особою, яку представляють (довірителем), безпосередньо третій особі.

Представництвом є правовідношення, в якому одна сторона (представник) зобов'язана або має право вчинити правочин від імені другої сторони, яку вона представляє. Правочином ж є дія особи, спрямована на набуття, зміну або припинення цивільних прав та обов'язків. На практиці довіреність видається більше у приватно-правових відносинах, наприклад-довіреність на підписання певного договору, на отримання зарплати тощо, рідше-публічно-правових, наприклад-довіреність на представництво у суді, довіреність на оформлення спадщини, довіреність на реєстрацію фізичної особи-підприємця тощо. Виходячи з останнього, вклеювання фотокарток до папорта можна вважати процедурою, яка мала б можливість здійснюватись і за довіреністю. Отож, тут-є різні дані законодавства та практики щодо цього питання: обов’язок порівняти надані фотокартки із зовнішністю особи (яка, вірогідно, має бути особисто присутньою), та практика представництва за довіреністю в різноманітних випадках, в т. ч.-і подібних до Вашого.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]