Сколько служить

05.04.2018

Добрый день. Подскажите ответ на ситуацию: У меня есть степень бакалавра, на данный момент получаю степень магистра на заочном отделение. Призвали в армию.

Военкомат сказал, что служить 1 год (т.к.есть диплом бакалавра). Из других источников узнал, что 1 год служат только специалисты и магистры. Где правда?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Добрий день, Антон. Відповідно до статті 23 ЗУ «Про військовий обов’язок та військову службу» строки строкової військової служби в календарному обчисленні встановлюються: для солдатів і матросів, сержантів і старшин, які проходять строкову військову службу в Збройних Силах України та інших військових формуваннях, - до 18 місяців; для осіб, які на час призову на строкову військову службу мають ступінь вищої освіти спеціаліст або магістр, - до 12 місяців.

Зв'язатися з юристом
Шаповалова Наталья Викторовна, місто Дніпро
Телефон:0956555908
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Консультації від 100,00 грн. (залежно від складності і обсягу роботи).
Вартість складання позовних заяв, скарг, клопотань, та інших процесуальних документів, а також договорів обговорюється окремо в кожному випадку.

Я это читал. В законе нет про бакалавра. Он не относиться ни к первому пункту (служба до 18 месяцев), ни ко второму (служба до года). Сколько служить со степенью Бакалавра?



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]