Сімейні Справи.

Якщо чоловік не приділяє увагу дідям та не взмозі оплатити комунальні рахунки що робити?Томущо я як його син не всилах тнрпіти те що моя мама ночами не спить днями не відпочиває а у вихідний день вона замість того щоб відбочити куховарить прасує пере(Стирает) щоб прокормити сім'ю і в той час як чоловік йій навіть не допомогає хібащо якщо його дружина тобто моя мама на роботи(одразу вибачаюсь на мойій клавіатурі не має букв йі).Будь ласка допоможіть мені с цим питанням ось мій імейл пришліть на нього вашу пораду[email protected]. Дякую за те що прочитали але зрозумійте ці постійні сварки мені набридли мені вже 13 років і мойій меншій сестричці скоро має виповнитися 2.Ми ще нікуди не звирталися я за сторону своєйі мами будь ласка зробіть щось якщо що ось електронна почта чоловіка це 2 сторона(я проти нього). Вибачте на жаль не знайшов імейл почту чоловіка. Мене звати Гавула Владислав Олегович, Мати мою зовуть Гавула(Кардаш) Наталія Володимирівна Чоловіка звати Гавула Олег Васильович.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Владислав Сергійович, моя особиста думка - Ви ще дуже юний, щоб зрозуміти всі тонкощі цієї ситуації, а тим паче приймати певні рішення чи поради.

Можливо маму влаштовує така ситуація.

На сьогоднішній день, ніхто не вправі змусити Вашого тата працювати, покарання також не передбачене.

Можливо краще, нехай Ваша мама звернеться до нас?

Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.

Армія чекає на таких чоловіків! Високе та стабільне грошове забезпечення, повне речове забезпечення, безкоштовне харчування! А головне, це впевненість у завтрашньому дні!

Для учасників АТО діє програма знижок на комунальні послуги (пільги УБД).

Зв'язатися з юристом
Петруня Богдан Володимирович, місто Генічеськ
Телефон:+380678389044
E-mail:[email protected]


Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860