Ігнорування вимог КУПАП

22.11.2019 інспектор з паркування виписав мені повідомлення про притягнення мене до адмінвідповідальності по ч.1 ст.122 КУПАП і тією ж датою виписав відповідну ПОСТАНОВУ... Повідомлення я знайшов на лобовому шклі, а от постанова прийшла мені по пошті листом 5 грудня( звичайна доставка, не реком.листом, на штампі пошт. відділ. дата 2 грудня). 25 листопада я оскаржив ПОВІДОМЛЕННЯ про... і зареєстрував відповідну заяву, де вказав, що я супроводжував інваліда 1 групи до лікаря, надіслав його контактні дані, копію посвідчення інваліда.. Також надав зсилку на пояснення до знаку 3.34(зупинка забор.) де вказано, що пільги інваліда щодо стоянки під знаком розповсюджуються на особу, яка його супров.Також вказав що уст-ка знаку не відповідає п.8.2 ПДР в сукупності з вимогами п.10.5.30 ДСТУ4100-2014., а саме не вказана зона дії знаку на яку він розповсюджується, тому що знак стоїть під горою і на повороті дороги і відповідно слідуючого перехрестку не видно! А це означає що знак встановлений з порушенням вимог ПДР і ДСТУ. Незважаючи на це мені прийшла Постанова на штраф 255грн. Наскільки вона законна і який термін буде зсувається пільгова оплата штрафу,,, В суд звичайно я звертатись не буду, а от чи варто звертатись в прокуратуру про прокурорський нагляд по ст.250 КУПАП.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Я бы советовал вам обжаловать данное постановление в суде. Изложите свои аргументы, кстати у вас очень даже неплохо это получается. Кстати, весьма сомнительно, что инспектор с парковки наделен такими правами как составление постановления ...... да и уведомление так же вызывает ззудный интерес ......

Зв'язатися з юристом
Макаров Сергей Иванович, місто Дніпро
Телефон: предоставляется по согласию
E-mail:[email protected]
Skype:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: ГУСАРЫ ДЕНЕГ НЕ БЕРУТ

Відповідно до ст. 307 Кодексу України про адміністративні правопорушення штраф має бути сплачений порушником не пізніш як через п'ятнадцять днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу, а в разі оскарження або внесення на неї подання прокурора такої постанови - не пізніш як через п'ятнадцять днів з дня повідомлення про залишення скарги або подання без задоволення.

Краще звертайтесь до суду!

Зв'язатися з юристом
Соловйов Олександр Олександрович, місто Київ
Телефон:0509439375 0973363703
E-mail:[email protected]

З Вашим знаннями, та ще й звертатися по допомогу? Це точно життєва ситуація, чи як завжди, чергова задачка з адмінправа?

Зв'язатися з юристом
Дмитро Дончак , місто Київ
Телефон:+380505459070
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: консультація від 150 грн.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]