корупція посадової особи

Доброго дня.У керівника унітарного комунального підприємства Херсонської обласної ради КП "Генічеське БТІ ХОР"дружина працює на підставі довіреності з 2015 по 2017 рік.Має повноваження що до представництва в судах та в органах влади.

НАЗК в відповіді наданої в вересні 2017 троку підтвердило можливість приватного конфлікту інтересів,але Генічеський відділ Нацполіції Херсонської області цей факт спростовував.

Питання:Які самі ознаки приватного та реального конфлікту інтересів підтверджують факт порушення антикорупційного законодавства України?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня, Анжеліка. Поняття приватного інтересу та реального конфлікту інтересів регламентується в ЗУ "Про запобігання корупції".

приватний інтерес - будь-який майновий чи немайновий інтерес особи, у тому числі зумовлений особистими, сімейними, дружніми чи іншими позаслужбовими стосунками з фізичними чи юридичними особами, у тому числі ті, що виникають у зв’язку з членством або діяльністю в громадських, політичних, релігійних чи інших організаціях;

реальний конфлікт інтересів - суперечність між приватним інтересом особи та її службовими чи представницькими повноваженнями, що впливає на об’єктивність або неупередженість прийняття рішень, або на вчинення чи невчинення дій під час виконання зазначених повноважень.

Які саме ознаки присутні у Вашому випадку заочно сказати важко, треба вивчати ситуацію детальніше.

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]