ВІдрахування з ВИШу

Добрий день! Мій син, студент 3 курсу виявив бажання навчатися за кордоном.З 13.09.17 по 30.09.17 був дан дозвіл на відсутність в звязку з відїздом для подання документів. 03.11, коли стало відомо про зарахування на навчання за кордон, я на підставі ген. довіреності написала в приймальні декана заяву на академічну відпустку, що не дуже сподобалось адміністрації. Заява була прийнятаз копіями документів. Після цього в телефонному режимі мені відповідали що вона розглядаеться. 03.11.17 я прийшла за відповіддю. Мені вручили витяг з наказу від13.10.2017року про відрахування "за порушення навчальної дисципліни і правил внутрішнього розпорядку вищого закладуосвіти(не приступив до навчання).Підстава: службова записка декана з резолюцією ректора. В академічній довідці написано що відрахований "за порушення навчальної дисципліни".Як мені грамотно діяти , бо не маючи офіційної відмови в наданні академвідпустки, я не могла написати заяву на відрахування за власним бажанням. Чи можете ви юридично вірно сформулювати які закони порушила адміністація ВИШу і які документи я можу вимагати, щоб доказати що їх дії суперечать законодавству. Допоможіть, будь ласка, бо пишу листа , і де я можу оскаржити цей наказ.З повагою, Валентина.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго вечора, Валентина. Ваш син має право на вільний вибір місця навчання і на відрахування за власним бажанням. По всім іншим питанням можу проконсультувати на платній основі, так як для їх розгляду та вирішення потрібен певний час.

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]