Правила апеляційного оскарження рішення , що набрало законної сили

Добрий день, якщо можна дізнатись Вашу думку, маю питанню по адміпроцесу. Справа 699/437/16-а в реєстрі судових рішень. 31.01.2017 року рішення першої інстанції набрало законної сили в зв"язку з прийняттям ухвали КААС про повернення апеляційної скарги відповідачу УПФУ в Корсунь-Шевченківському районі. Відповідач , ігноруючи цю ухвалу знову подає апеляційну скаргу і мотивуючи пропуском строку на її подачу по причині відсутності спеціаліста -юриста одержує нове рішення апеляційного суду -діаметрально протилежне. Справа має резонансне значення , бо йдеться про виплати пенсії вимушеним переселенцям з Криму. Питання -чи таке допускается- подвійна подача апеляційної скарги? Це справа мого чоловіка. Моя за №699/298/16-а з таким же позовом була задоволена. Я маю юридичну освіту.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня, Тетяна. Так, це дивно, але щоб відповісти на Ваше питання потрібно детально вивчати справу, чому прийняли знову апеляційну скаргу і винесено діаметрально протилежне рішення. А це звичайно ж, займає немало часу. Така послуга в рамках безкоштовної консультації не надається. Якщо бажаєте, можу допомогти Вам на платній основі.

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.

Маргарита Сергіївна, по-перше, дуже дякую, що Ви зреагували. Зараз я якраз готуюсь до касаційного оскарження. Цілком можливо, що остаточну редакцію я перешлю Вам для рецензування .В такому випадку , звернення буде на платній основі. Повідомте, якщо можна про те, скільки часу може бути для цього потрібно, та чи можливо це зробити до кінця тижня , чи у Вас інші особисті плани. З повагою Тетяна.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: 0637323860
Телефон: +38 (096)-109-76-08
не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 2
Телефон: +38 (098) 414-65-40