Кримінальне провадження за статтею 336 ККУ

21.04.2017

Доброго дня в мене є таке питання.На мене відкрили кримінальне провадження за статтею 336ККУ і вже три рази присилали повістки що на мене відкрили провадження,що це означає і які можуть бути наслідки? Дякую

Ваш коментар *

Відповіді юристів

За кримінальним кодексом, ухилення від призову за мобілізацією-карається суворо. Згідно кримінально-процесуального кодексу, цей злочин належить до підслідності поліції, також-в кримінальному провадженні на практиці немало бруть участь воєнні комісаріати. При початку досудового розслідування відповідні відомості вносяться до Єдиного реєстру досудових розслідувань, якщо там будуть Ваші прізвище та ім’я-це погано, при вчиненні юридично значимих дій часто перевіряються реєстри, і якщо натраплять на такий запис про Вас-то мали б повідомити правоохоронні органи, також-з такими людьми часто відмовляються співпрацювати. Тому-цю справу законно залагодьте. Зараз часто притягають до кримінальної відповідальності за ухилення від призову за мобілізацією. 16 березня був прийнятий закон «Про Єдиний державний реєстр військовозобов’язаних»-реєстрації громадян, які перебувають у запасі для комплектування збройних сил та інших військових формувань України на особливий період, а також для виконання робіт із забезпечення оборони держави, та осіб, приписаних до призовних дільниць. Знайдіть надійних «захисників»-у широкому значенні цього слова.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]