Добросусідські віносини.

21.04.2017

Якщо сусідка вивезла сміття на мою земельну ділянку призначену для огороду.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Згідно статті 52 кодексу про адміністративні правопорушення, забруднення сільськогосподарських земель відходами-карається штрафами середнього розміру. Справи про такі адмінпроступки розглядає Центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів, також-Центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері нагляду (контролю) в агропромисловому комплексі (від його імені право розглядати ці справи і накладати стягненні має головний державний інспектор сільського господарства). Протоколи про такі адмінпорушення складають громадські інспектори сільського господарства.

Згідно із Положенням про Державну екологічну інспекцію України, затверджену указом президента від 13 квітня 2011 р., вищезазначеним екологічним органом є держекоінспекція. За нормами Положення про Державну інспекцію сільського господарства України, затверджену указом президента від 13.04.2011, вищезгаданим аграрним органом є держсільгоспінспекція.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]