Оренда майна

Добрий день! Скажіть будь-ласка.Я, як приватний підприємець,орендую приміщення, що знаходиться у власності районної ради.Зараз ми поновлюємо договір оренди майна.

Районною Радою мені на ознайомлення та підпис був наданий свій типовий договір оренди. Мене не влаштовують певні умови ,які викладені в типовому договорі.Маю я право вносити зміни, чи запропонувати свої умови та доповнення до типового договору? На які статті Закону мені опиратися?Спасибі .

Шапочук Віта.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня . Згідно вимог Стаття 181.ГКУ

п. 4. За наявності заперечень щодо окремих умов договору сторона, яка одержала проект договору, складає протокол розбіжностей, про що робиться застереження у договорі, та у двадцятиденний строк надсилає другій стороні два примірники протоколу розбіжностей разом з підписаним договором.

5. Сторона, яка одержала протокол розбіжностей до договору, зобов'язана протягом двадцяти днів розглянути його, в цей же строк вжити заходів для врегулювання розбіжностей з другою стороною та включити до договору всі прийняті пропозиції, а ті розбіжності, що залишились неврегульованими, передати в цей же строк до суду, якщо на це є згода другої сторони.

6. У разі досягнення сторонами згоди щодо всіх або окремих умов, зазначених у протоколі розбіжностей, така згода повинна бути підтверджена у письмовій формі (протоколом узгодження розбіжностей, листами, телеграмами, телетайпограмами тощо).

Для повної інформації потрібно знати яким рішенням постановою було затверджена дана типова форма. ЦКУ та ГКУ передбачено врегулювання спірних питань направлення протоколу розбіжностей в якому викладають суть змін пунктів договору.

Зв'язатися з юристом
Мартинюк Ярослав Олександрович, місто Вінниця
Телефон:+380972458235
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: У разі виникнення додаткових запитань та/або при необхідності більш детальної консультації, звертайтесь в особисті повідомлення на сайті або пишіть на електронну адресу.
Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн. (в залежності від складності питання).

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
поповнити телефонний рахнок +380972458235



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]