знищення земельних межових знаків

хто уповноважений накладати штраф за знищення межових знаків земельних ділянок, повноважень у адміністративної комісії сільської ради немає?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

За нормами кодексу про адміністративні правопорушення, справи про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 56 КпАП (знищення межових знаків землекористувань), розглядає центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері нагляду (контролю) в агропромисловому комплексі. Від імені зазначеного органу розглядати справи про адміністративні правопорушення і накладати адміністративні стягнення мають право: 1) Головний державний інспектор сільського господарства України-штраф на громадян до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб-до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян; 2) головні державні інспектори сільського господарства в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, районах, їх заступники-штраф на громадян до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб-до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян; 3) старші державні інспектори сільського господарства, державні інспектори сільського господарства-штраф на громадян до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб-до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Згідно із Положенням про Державну інспекцію сільського господарства України, затвердженим указом президента від 13 квітня 2011 року, таким органом, що розглядає справи про адмінпроступки за ст. 56 КпАП, є повністю названа вище Держсільгоспінспекція України.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів