Робочий час

24.02.2017

Який робочий час мають концертмейстері вищого навчального закладу IV рівня акредитації?

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Згідно із Порядком надання щорічної основної відпустки тривалістю до 56 календарних днів керівним працівникам навчальних закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам та науковим працівникам, затвердженим постановою кабінету міністрів від 14 квітня 1997 р., концертмейстер вищого навчального закладу має право на щорічну основну відпустку тривалістю 56 календарних днів. За нормами Переліку посад педагогічних та науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою кабміну від 14.06.2000, концертмейстер ВНЗ IV р. а. є науково-педагогічним працівником. Відповідно до закону «Про вищу освіту», робочий час науково-педагогічних працівників становить 36 годин на тиждень (скорочена тривалість робочого часу). Максимальне навчальне навантаження на одну ставку науково-педагогічного працівника не може перевищувати 600 годин на навчальний рік. Залучення науково-педагогічних, наукових і педагогічних працівників до роботи, не передбаченої трудовим договором, може здійснюватися лише за їхньою згодою або у випадках, передбачених законодавством. Норми часу навчальної роботи у вищих навчальних закладах державної та комунальної форми власності (крім вищих навчальних закладів, що мають статус національного або дослідницького) визначаються центральним органом виконавчої влади у сфері освіти і науки за погодженням із заінтересованими державними органами. Норми часу методичної, наукової, організаційної роботи визначаються вищим навчальним закладом.

Перелік законодавства у сфері культури Ви можете знайти на сайті міністерства культури (вкладка «документи»-опція «нормативні акти»). Відносини у цій сфері відносно мало законодавчо врегульовані, вищезгаданий перелік-близький до повного.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]