чи можу я виграти справу по статті125,якщо подали через шість дніа зустрічну

Юрист-UA.Net

Прокіпчук Мкряна Василівна

рахунок: 0 грн.

Вийти

ЗНАЙТИ

Юридичні консультації

Кодекси України

Закони України

Зразки договорів

Судова практика

Блоги юристів

Головна ? Особистий кабінет ? Діалоги ? Діалог з Босак (Бандурка) Назарій Орестович

Діалог з Босак (Бандурка) Назарій Орестович

Почніть діалог з користувачем

20:24:16

Прокіпчук Мкряна Василівна

Добрий вечір,я написала заяву на любовницю свого гражданського чоловіка за нанесення легких тілесних ушкоджень 9.02 вона на вулиці після образ один одного побила мене і поставила мені синяк на обличчі,я зняла побоі ,15.02 вона пішла і написала на мене зустрічну заяву що я іі побила і ій дали направлення на експертизу,у мене був свідок який сказав що вона руками махала ,але як наносила самі удари небачила,мені не дали ознайомитись з заявою любовниці і результатами слідства.Ця любовниця через мого мужа хотіла заставити мене забрати заяву,так як я не погодилась вона подала зустрічну бо рішила що не буде переді мною вибачатись,я знаю що на ній ніяких побоів небуло я іі небила тільки ногою аідштовхнула по шубі від себе коли вона мене била ,муж іі бачив того дня і наступні і бачив що на ній ні царапини ,але піти і дати свідчення не хоче,я маю аудіозапис того як чоловік говорить що вона спеціально заяву написала брехливу,і що іі мама йому грощилась з роботи його звільнять якщо я заяву не заберу,що мені робити,порадьте якщо я подам далі на суд я його виграю чи так як мені погрожують і я і вона матиме статтю ,і скажіть чи можливо зняти і які у неі можуть бути побоі через шість днів якщо легкі тілесні зберігаються до шести днів,порадьте будласка чи я можу виграти в суді і зняти з себе звинувачення ,чи йти так як вони кажуть на примирення

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Кримінальний кодекс містить цілий ряд статтей стосовно незаконного здійснення процесуальних дій стосовно законослухняної людини або неправомірного притягнення законослухняного до кримінальної відповідальності: ст.ст. 371 «Завідомо незаконні затримання, привід, домашній арешт або тримання під вартою», 372 «Притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності» (слідчим, прокурором тощо), 373 «Примушування давати показання», 374 «Порушення права на захист», 375 «Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови» (як видно із назваи цієї статті, вона стосується всіх процесів, в т. ч.-притягнення до адміністративної вдіповідальності), 383 «Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину», 384 «Завідомо неправдиве показання», 385 «Відмова свідка від давання показань …», 389-1 «Умисне невиконання угоди про примирення або про визнання винуватості». Вони містяться в розділі «Злочини проти правосуддя». Санкції там передбачені в більшості випадків суворі, часто серед них згадується обмеження і позбавлення волі. На практиці-це дає право судово-правоохоронним органам, які здійснюють провадження у цій сфері, легше і частіше притягати до кримінальної відповідальності винних, сторона обвинувачення (Ви можете до неї входити як потерпіла, але обережно) має економічно змогти це забезпечити.

В кодексі про адміністративні правопорушення містяться статті щодо порушень, які можуть статись у Вашому випадку-№№ 185, 185-3-185-8, 185-10, 186.

Для того, щоб виграти справу, Вам потрібно зробити порядок в себе удома, щоб Ваш цивільний чоловік більше захищав Вас. Якщо, виб., коханка Вашого чоловіка здійснює неправомірні нападки на Вас-Ви могли б оголосити це та інше-адьюльтом (подружньою зрадою) як однією з причин правопорушень тут і домогтись, щоб та жінка більше не виходила на зв’язок з Вами тощо. Також-разом з Вашим представником в суді (зі сторони обвинувачення) та, можливо, з іншими людьми-Вам потрібно добре вияснити справу з Вашим свідком, щоб вона давала правдиві показання про не тільки махання руками, а й нанесення побоїв, що свідок мав бачити. У відносинах з працівниками судово-правоохоронних органів-все, до дрібниць, залагодьте.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]