Заготівля другорядних лісових матеріалів

02.09.2021

Добрий день!Скажіть будь-ласка,чи можна збирати в лісі кору на сухих (не живих деревах)?Чи потрібен для збору кори якийсь дозвіл?Якщо так,то куди звертатись?

Дякую

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Без спеціального дозволу можна збирати тільки лісову підстилку листя, хвою, дрібні гілочки, опалукору.

Зв'язатися з юристом
Олег Вікторович, місто Київ
Телефон:0637323860
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання консультацій або складання документів виключно на платній основі. Ціни врегульовуємо в ході обговорення.

Добрий вечір. Для заготівлі валежнику-колод, які лежать на землі в лісі та спиляння сухостою-померлих дерев, які ще стоять на пеньках, потрібний дозвіл. Заготівля кори належить до заготівлі другорядних лісових матеріалів, яка відноситься до спеціального лісокористування. Спеціальне використання лісових ресурсів можна здійснювати за наявності лісового квитка.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

онлайн
Фото користувача
Олег Вікторович
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40