виплати малозабезпеченим сім'ям

Доброго дня!Прошу вашої допомоги розібратися! Чому при розрахунку для моєї сім'ї соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям.Допомога складає 2400 гр?. Я писала лист звернення для оскарження ,висилаю вам копію листа

Доброго дня!

Звертаюсь до органів державної влади ,як до гаранту Конституції України.Приняти міри стосовно не законного зменшення соціальної виплат стосовно моєї сім'ї. Які є основним доходом сім'ї.

Франківський відділ соціального захисту при розрахунку розміру державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям стосовно моєї сім'ї розрахували розмір грошової допомоги порушуючи законодавство України.Так як Конституція України -це основний закон держави, який не може оскаржуватися. Розділ 2 стаття 46 "Пенсії, інші види соціальних виплат та допомоги, що є основним джерелом існування, мають забезпечувати рівень життя, не нижчий від прожиткового мінімуму, встановленого законом. Тобто 9243.10 гривень на мою сім'ю. При розрахунку допомоги ,також не було враховано Інформація про порядок звернення за подовження призначення допомоги на дітей одинокій матері та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям згідно постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 №632 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги». До середньомісячного сукупного доходу не включаються такі соціальні виплати:

державна соціальна допомога, для призначення якої обчислюється сукупний дохід.

матеріальна допомога дитячим будинкам сімейного типу, прийомним сім’ям, а також сім’ям, у яких проживають троє і більше дітей, враховуючи тих, над якими встановлено опіку чи піклування, яка виплачується за рахунок коштів місцевих бюджетів; Ми виховуємо трьох дітей!!!

Звернувшись до завідувача сектору призначення всіх видів допомог Манчак В , пояснити чому розмір виплати малозабезпеченої сім'ї, не відповідають законодавству, отримала не коректну відповідь "Ви цього не зрозумієте, бо ви тут не працюєте"

Вимагаю перерахунку розміру державної соціальної допомоги враховуючи вище сказані закони .Бажаю зустрічі з посадовою особою ,яка коректо в очі зможе поясните на якій підставі соціальна служба порушує закон Конституції України.

Щиро дякую за відповідь!

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго дня! малозабезпеченим сім"ям може надаватись безоплатна правнича допомога. Звертайтесь по місцю свого проживання в Центр Безоплатної правничої допомоги (є у кожному місті), де Вам нададуть адвотака за рахунок держави, за умови пред"явлення Вами необхідних документів.

Зв'язатися з юристом
Гнатюк Людмила Петрівна , місто Вінниця
Телефон:098-675-13-50; 063-700-40-25
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Вартість консультаційних послуг в залежності від обсягу наданої консультації від 250 грн.
Вдячність приймається на карту Приватбанк
5168 7573 6306 4405



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860