Потрібен адвокат для (супровід справи у м. Київ Дарницькому суд

Доброго дня. Потрібен адвокат для процесуальних дій (супровід справи у м. Київ Дарницькому суді справа № 753/20662/17. 26.04.2020р. 11ч.00 буде 5п’яте підготовче засідання на сьогодні справа у судді Трусова Т.О буде 1перше! Позов немайнового характеру.

Цивільна справа про знесення об'єкту самовільного будівництва, визнання частково недійсним технічного паспорту, визнання частково недійсною реєстрацію права власності + ЗАЯВА ПРО ЗМІНУ ПРЕДМЕТУ ПОЗОВУ в частині позовних вимог щодо зобов’язання приведення квартири № .... до попереднього стану відповідно технічному паспорту БТІ від 2002р.

Адвокату-фахівцеві з нерухомості треба довести в суді на юридичній мові, що «нежитлове приміщення, яке належить до житлового комплексу, але не відноситься до житлового фонду і є самостійним об'єктом цивільно-правових відносин» та на підставі відповідних документів про власність «нежитлового приміщення №….», яке розташоване в одноповерховій нежитловій частині будинка та «житлової квартири №….. на другому поверху» по вул. Драгоманова №… м. Київ відповідача, далі довести в суді, що:

Тераса - металева огорожа засіб безпеки яка розташована на даху одноповерхової нежитлової частини будинка перед вікнами «житлової квартири №…..» що належить відповідачу на другому поверху встановлена-облаштована по проекту від 2002року на частки даху, що належить відповідачу на підставі свідоцтво про власність «нежитлового приміщення №…..» яке розташовано в нежитлової частини будинка а «дах е елемент конструкції споруди» та е спільна часткова власність співвласників нежитлової частини будинка а саме «відповідача та позивача».

В суді подати заяву-клопотання, щоб виділити в натурі частку даху окремо відповідачу або кожному співвласнику одноповерхової нежитлової частини будинка де розташовані нежитлові приміщення «№…..відповідача» та «№…..позивача» в нежитлової частини будинка на підставі ЦПК України цитую: «нежитлове приміщення яке належить до житлового комплексу але не відноситься до житлового фонду і є самостійним об'єктом цивільно-правових відносин» ст. 382 Цивільного кодексу України, відповідно до яких всі власники квартир та нежитлових приміщень у багатоквартирному будинку є співвласниками на праві спільної сумісної власності спільного майна багатоквартирного будинку.

В суді подати заяву щодо незаконного повернення відповідачу попереднім судом-суддя Даниленко В.В зустрічного позов до позивачів без пояснень, підстав, ухвали справа № 753/20662/17 та подати клопотання суду про можливість скористатися своїм законим правом щодо подання зустрічного позова до позивачів.! На сьогодні справа № 753/20662/17 у судді Трусова Т.О (1перше).!

Прохання спочатку узгодити вартість адвокатської юр. допомоги в комплексе за 1першу інстанцію Дарницькому суді м. Київ.

т.+0380677060446 вайбер дякую.

З повагою Геннадій І.

Ваш коментар *


Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860