Стаття 6. Гарантії прав фізичних і юридичних осіб у виконавчому провадженні, Про виконавче провадження

12.10.2016

22.01.2016 відкрите виконавче провадження на підставі виконавчого листа міськрайонного суду, яким зобов'язано мене, власника водопроводу, відновити водопостачання кв.№1 буд.№1 власного 2-х кв.будинку.

Суд, за одне суд. засідання, на якому була я відсутня(відповідач) виніс упереджене рішення, не дослідивши жодного документу про те, що власник.кв.№1 (позивач) " самовільно" користувалися моїм власним водопроводом, побудованим моєю сім'єю на на моїй приватизованій земельній ділянці. ВОДОПРОВІД НЕ СТОЇТЬ НА БАЛАНСІ "Водоканалу". обслуговується власником. Будинок, в якому ми проживаємо, розділений з сусідами добровільно з реєстрацією в БТІ. Мені на праві спільної сумісної власності належить кв. №2(половина буд.). Сусідці на праві спільної сумісної власності належить кв. №1 ( половина буд.) Будинок знятий з балансу ЖКГ .

Рішення суду грунтувалося на показання подружжя осіб, які є " ворогами" моєї сім'ї. Більш того в 1984р., коли моя сім'я будувала

водопровід, "лжесвідки "не проживали до 1995 на нашій вулиці.

Я, зокрема, зверталася до державного виконавця з проханням, звернутися до суду, який видав виконавчий документ за роз'ясненням, яким чином я зобов'язана виконати рішення суду, не порушивши свої та майнові права інших співвласникІв кв. №2, яким на праві спільної сумісної власностї належить водопровід.

Однак, держ.виконавець ігнорує моє звернення і виносить постанови про стягнення з мене коштів. Що робити в даній ситуації, крім того, що моя скарга на " завідомо неправосудне рішення сіддів"- " рейдерський захват моєї власності, знаходиться на розгляді у ВРП"? ДЯКУЮ!!!

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Доброго вечора, Зоя. Якщо ви були не згодні з рішенням суду, то потрібно було подати апеляційну скаргу. Зараз сроки дя оскарження, звичайно ж, вже пройшли. Тому тепер ви можете на підставі ст. 221 ЦПК звернутись до суду, який виніс рішення з заявою про роз"яснення рішення суду. Якщо рішення суду є незрозумілим для осіб, які брали участь у справі, або для державного виконавця, приватного виконавця, суд за їхньою заявою постановляє ухвалу, в якій роз'яснює своє рішення, не змінюючи при цьому його змісту.

Зв'язатися з юристом
Майоренко Маргарита Сергіївна, місто Дніпро
Телефон:[email protected]
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Особисті консультації (в особистих повідомленнях на сайті чи по е-mail) здійснюються на платній основі, оплата - від 100 грн (в залежності від складності питання).

Написання позовів, договорів, скарг, інших процесуальних документів - ціна договірна.

Подякувати за консультацію ви можете слідуючим чином:
карта Приват Банку 5168742014400562;
гаманець Вебмані - U239534735859.

Дякую за Вашу відповідь! Однак, я пройшла і апеляцію і касацію. "Крук крукові око не виколе!" Так і у моїй справі. Корупційне рішення зрозуміло всім, однак  сторона відповідача участь у справі не брала. Я ж кажу, суд виніс рішення за ОДНЕ судове засідання, не дослідивши жодного мною доданого  до справи документу  про право власності на житло на земельну далянку,  та той факт, що позивач " самовільно" пртиєдналася та користувалася моїм власним водопроводом без тех.умов, дозволів та договорів, бувший працівник " Водоканалу". Доречі у справі  третьою стороною без особистих вимог. був залучений "Водоканал" на стороні позивача! Корупція і зловживання посадовими повноваженнями. Я про інше, як добитися справедливості, я ж не можу виконати рішення корумпованого суду, віддавши своє власне майно сторонній особі! Дякую!!!



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 3
Телефон: +38 (098) 414-65-40