Статья 358.4

23.08.2018

У жены на таможне изяли паспорт,нет штампа на фото.На паспорте есть.Забрали в мелицию.Продержали до утра.Утром сказали што изымают паспорт на экспертизу и отправили домой.Мы позвонили на горячую линию.Там сказали што на неё завели уголовное дело по ст. 358.4.Как такое может быть.Следователь её не допрашивал.Никаких протоколов.На руках у неё только бумага с таможни об отказе в пересечении границы.Што делать подскажите.

Ваш коментар *

Відповіді юристів

Якщо факт має ознаки кримінального правопорушення-вносяться відомості до ЄРДР. Виявили у вас документ, який вони вважають підробленим,- поліція зобов'язана внести такі відомості. Коли експертиза спростує факт підробки-справа буде закрита за відсутності складу або події злочину. Ви маєте право вимагати від поліції інформацію про хід слідства, знати, в якій якості (свідок, підозрюваний) ви проходите по справі, отримати витяг з ЄРДР та отримувати інформацію про закінчення досудового слідства. Турбуватися поки що немає сенсу.

Зв'язатися з юристом
Юридична фірма "Січ", місто Київ
Телефон:0990550842
E-mail:[email protected]
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: За домовленістю.
Щиро подякувати : карта Приват 5168 7422 3680 5408 Коркунов Денис Володимирович

Доброго вечора. Замовте послуги адвоката і з ним поскаржтесь до прокуратури, також-на номер відповідного call-центру поліції 0800500202. Зробіть ксерокопії документу митниці про відмову в перетинанні кордону, щоб вони були одними з доказів малообгрунтованого порушення кримінальної справи проти Вашої дружини. Спробуйте з адвокатом тощо припильнувати, щоб експертиза проводилась правомірно та об'єктивно і вона підтвердила непідробленість паспорта.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Розділи консультації

Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]