Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Добрый день! Проконсультируйте пожалуйста, нужна ли предприятию лицензия на переработку макулатуры в бумагу и картон согласно п.31 ст. 7 Закона Украины про лицензирование некоторых видов деятельности? Спасибо

Щодо п. 31 ст. 7 названого Вами закону і перероблення побутових відходів, яке підлягає ліцензуванню-то, згідно закону «Про відходи», відходи-будь-які речовини, матеріали і предмети, що утворилися у процесі виробництва чи споживання, а також товари (продукція), що повністю або частково втратили свої споживчі властивості і не мають подальшого використання за місцем їх утворення чи виявлення і від яких їх власник позбувається, має намір або повинен позбутися шляхом утилізації чи видалення; побутові відходи-відходи, що утворюються в процесі життя і діяльності людини в житлових та нежитлових будинках (тверді, великогабаритні, ремонтні, рідкі, крім відходів, пов'язаних з виробничою діяльністю підприємств) і не використовуються за місцем їх накопичення. Раніше збирання і заготівля макулатури підлягали ліцензуванню, макулатура ж-відносилась до відходів. Тепер для збирання та заготівлі макулатури ліцензії не потрібно. Дозвіл на здійснення операцій у сфері поводження з відходами-згаданий в Переліку документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності як додатку до закону від 19 травня 2011 року. Здійснення операцій у сфері поводження з відходами без відповідного дозволу тягне за собою відповідальність. Макулатура відноситься до відходів та побутових відходів (твердих).

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]