Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Постанова кабінету міністрів №848 від 21 жовтня 1995р (редакція від 21.09.2016) Пункт7. Субсидія розраховується виходячи з кількості зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку)

Оформлення та отримання субсидії на оплату житлово-комунальних послуг на практиці деколи розтягується на ряд тижнів. Орган влади, який відає цим питанням-управління соціального захисту виконкому районної чи міської ради.

Згідно з цією постановою, для нарахування субсидій на запит структурних підрозділів з питань соціального захисту населення у п'ятиденний строк з дня його отримання подаються відомості про: склад зареєстрованих у житлових приміщеннях осіб-житлово-експлуатаційними організаціями або іншими органами, що визначені місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування; у сільській місцевості-сільськими (селищними) радами, органами самоорганізації населення. У разі, коли кількість осіб, зазначених у відомостях про склад зареєстрованих у житловому приміщенні осіб, відрізняється від кількості осіб, яким нараховується плата за житлово-комунальні послуги, для призначення субсидії використовуються дані, зазначені у відомостях про склад зареєстрованих у житловому приміщенні осіб. Кількість зареєстрованих у житлі осіб визначається на початок місяця, з якого призначається субсидія. Рішення про призначення (непризначення) субсидії приймається протягом десяти днів після подання заяви та отримання відомостей. Субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається з місяця звернення за її призначенням.

Жінці-пенсіонеру повинні нарахувати субсидію з місяця, в якому вона звернулась за призначенням субсидії, тобто-з лютого 2017 року, цього-мали б дотримуватись, враховуючи її належність до пенсіонерів. Тобто-звернення мають зареєструвати за кінцем лютого. Крім заяви і декларації-можуть подаватись довідки про доходи і договір найму (оренди) житла. Можете за іншою інформацією-подивитись на сайт органу влади, де оформляються субсидії (обережно), ще-на http://teplo.gov.ua/.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]