Сказати «Дуже Дякую»


Сума до перерахування р.

Доброго дня. На мою долю впала така біда, я стикнувся з дуже великою несправедливістю. Працівники даї два рази за рік склали на мене протокол по 130 статті. при тому що я нічого не вживав і їхав повністю

Органи прокуратури традиційно розглядали скарги на оспорювані дії працівників органів внутрішніх справ (поліції), можете звернутись ще до них, наприклад-до районного управління прокуратури чи до спеціалізованої прокуратури-транспортної прокуратури. До теперішнього вищестоящого керівництва цих правоохоронців-можна скаржитись, до call-центру поліції тощо. Але якщо Ви оскаржували притягнення до адмінвідповідальності в судах і пройшли апеляцію тощо безрезультатно-то тут, значно вірогідно, мало що можна буде зробити. Вам потрібно було правильно діяти в судовому процесі і виграти його. Вам потрібно звернутись до надійного органу державної влади, який вміє працювати по правопорушеннях, вчинених працівниками міліції чи нової поліції. Міжрайонні транпортні прокуратури, обласні транспортні прокуратури-діють в наш час. До функції прокуратури належить, за законом «Про прокуратуру», нагляд за додержанням законів органами, що провадять оперативно-розшукову діяльність, дізнання, досудове слідство. Письмові вказівки прокурора органам, що провадять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство, надані в межах повноважень, є обов’язковими для цих органів і підлягають негайному виконанню. Якщо до Вас причепились злочинці, які організовують притягнення до адмінстративної вдіповідальності законослухняного-поскаржтесь на них правоохоронним органам, наприклад-новій поліції тощо, щоб по відношенню до них велось окреме кримінальне провадження, щоб потім-їх якось притягнули до відповідальності та рішення суду-при касації чи як-відмінено. В кримінальному кодексі є стаття 375 «Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови», вона-стосується всіх процесів, у т. ч.-провадження по адміністративних правопушеннях, обережно з цим. Раджу Вам попросити в правоохоронному органі, який візьметься за захист Вас, законно подбати про Вашу особисту безпеку від можливих злочинних посягань у зв’язку з цим випадком.

Зв'язатися з юристом
Босак (Бандурка) Назарій Орестович, місто Львів
ICQ:581230319
Сказати Дякую +15 грн

Вартість послуг: Надання розгорнутої правової консультації, юридичних порад, правової інформації та юридичних роз'яснень, праця з документами правового характеру, юридично-претензійна робота, зроблення правового висновку, ведення правничого супроводу, загальна правова робота по судовому розгляду, відстоювання інтересів громадянина в органах виконавчої влади, деякий захист клієнта від проступків, робота по відносинах клієнта із судово-правоохоронними органами тощо-150 грн. за годину безпосередньо праці.



Типові договориБланки договорів



Активні юристиАктивні юристи

не в мережі
Фото користувача
Яцюк наталія
м. Київ
відповідей за тиждень: 5
Телефон: +38 (098) 414-65-40
Телефон: 0637323860
не в мережі
Фото користувача
Nikjlay Kasyanov
м. Дніпро
відповідей за тиждень: 1
Телефон: [email protected]